Takšne volje je po ločitvi Kim Kardashian, presenečeni boste

Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian Foto: Profimedia kim kardashian
Nasmejana kot že dolgo ne.
Oglej si celoten članek

Že lani se je začelo šušljati, da je zakon Kim Kardashian in Kanyeja Westa v krizi, februarja pa je par potrdil, da je Kim vložila ločitvene dokumente. Kot razlog za ta korak je navedla nepremostljive razlike.

Par ima štiri otroke – 7-letno North, 5-letnega Sainta, 3-letno Chicago in skoraj dve leti starega Psalma.

Lepotico so paparaci ujeli v Los Angelesu, ko je prihajala s poslovnega sestanka, na katerem sta ji družbo delala tudi neki postavni mladenič in njena frizerka. Zvezdnica je bila videti fantastično in izjemno dobre volje. 

"Kim raziskuje svoje novo življenje kot samska oseba. Ko je bila s Kanyejem, se je morala držati urnika, sedaj pa lahko počne vse, kar jo osrečuje,“ je vir povedal ameriškim medijem in dodal, da se Kim sedaj večkrat dobiva s svojimi prijateljicami. "Prijateljice videva večkrat na teden. Rada jih kam povabi. Ima zelo veliko krog prijateljev, ki jo podpira.“

Kimina mama, Kris Jenner, je nedavno nazaj povedala, da je bila ločitev za vse šok, še zlasti težko so spremembo sprejeli otroci para. "Dobra plat naše družine je, da drug drugega podpiramo in se imamo zelo radi,“ je še dodala.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.