Magazin > VIP
1643 ogledov

Takšne volje je po ločitvi Kim Kardashian, presenečeni boste

kim kardashian
1/6
Profimedia
Nasmejana kot že dolgo ne.

Že lani se je začelo šušljati, da je zakon Kim Kardashian in Kanyeja Westa v krizi, februarja pa je par potrdil, da je Kim vložila ločitvene dokumente. Kot razlog za ta korak je navedla nepremostljive razlike.

Par ima štiri otroke – 7-letno North, 5-letnega Sainta, 3-letno Chicago in skoraj dve leti starega Psalma.

Lepotico so paparaci ujeli v Los Angelesu, ko je prihajala s poslovnega sestanka, na katerem sta ji družbo delala tudi neki postavni mladenič in njena frizerka. Zvezdnica je bila videti fantastično in izjemno dobre volje. 

"Kim raziskuje svoje novo življenje kot samska oseba. Ko je bila s Kanyejem, se je morala držati urnika, sedaj pa lahko počne vse, kar jo osrečuje,“ je vir povedal ameriškim medijem in dodal, da se Kim sedaj večkrat dobiva s svojimi prijateljicami. "Prijateljice videva večkrat na teden. Rada jih kam povabi. Ima zelo veliko krog prijateljev, ki jo podpira.“

Kimina mama, Kris Jenner, je nedavno nazaj povedala, da je bila ločitev za vse šok, še zlasti težko so spremembo sprejeli otroci para. "Dobra plat naše družine je, da drug drugega podpiramo in se imamo zelo radi,“ je še dodala.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.