Takšne ženske so bolj nagnjene k avanturam

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Najnovejše raziskave so pokazale, da ženske z višjo izobrazbo in z višjim inteligenčnim kvocientom težje delujejo znotraj resnega odnosa, zato pa imajo več neobveznih seksualnih odnosov.
Oglej si celoten članek

Strokovnjaki za odnose menijo, da je razlog v tem, da so inteligentne ženske manj podvržene temu, da sledijo družbenim normam in patriarhalnim načelom. Po drugi strani pa imajo lahko, ko je govora o potencialnem partnerju, visoke standarde in težko sklepajo kompromise.

Zato so takšne ženske nagnjene k temu, da svoje potrebe po bližini in strasti izpolnijo v okviru krajših neobveznih avantur.

Na izmed anketiranih žensk je zapisala: “Ne želim svoj dragoceni čas tratiti za nekoga, ki mi ne odgovarja. Seks je zabaven in sprošča me, nisem pa z njim zasvojena. Ko se stvari poklopijo, se pač prepustim. Kdo pravi, da bi zaradi tega zadovoljstva morala trpeti pomanjkljivosti nekoga ali celo čakati gospoda Pravega?”  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.