Magazin > Odnosi in prosti čas
57 ogledov

Takšne ženske so bolj nagnjene k avanturam

seks Shutterstock
Najnovejše raziskave so pokazale, da ženske z višjo izobrazbo in z višjim inteligenčnim kvocientom težje delujejo znotraj resnega odnosa, zato pa imajo več neobveznih seksualnih odnosov.

Strokovnjaki za odnose menijo, da je razlog v tem, da so inteligentne ženske manj podvržene temu, da sledijo družbenim normam in patriarhalnim načelom. Po drugi strani pa imajo lahko, ko je govora o potencialnem partnerju, visoke standarde in težko sklepajo kompromise.

Zato so takšne ženske nagnjene k temu, da svoje potrebe po bližini in strasti izpolnijo v okviru krajših neobveznih avantur.

Na izmed anketiranih žensk je zapisala: “Ne želim svoj dragoceni čas tratiti za nekoga, ki mi ne odgovarja. Seks je zabaven in sprošča me, nisem pa z njim zasvojena. Ko se stvari poklopijo, se pač prepustim. Kdo pravi, da bi zaradi tega zadovoljstva morala trpeti pomanjkljivosti nekoga ali celo čakati gospoda Pravega?”  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.