Takšnega Barrona Trumpa še ne poznate …

Foto: Profimedia donald, melania, barron trump Foto: Profimedia donald, melania, barron trump Foto: Profimedia donald, melania, barron trump Foto: Profimedia amalija in viktor knavs Foto: Profimedia barron trump
Melania Trump je veselo novico, da se končno seli v Washington, razglasila na Twitterju.
Oglej si celoten članek

"Veselim se spominov, ki jih bomo ustvarili v našem novem domu!“ je 47-letna prva dama ZDA zapisala na Twitterju. Melania se je v Belo hišo preselila šele sedaj, ker je želela počakati na konec šolskega leta in 11-letnemu Barronu prihraniti dodaten stres.

Barron bo sedaj hodil na zasebno šolo v Marylandu. Z Melanio, ki je bila spet brezhibno oblečena, in Barronom, ki ga tokrat nismo videli v elegantni obleki, ampak oblačilih za prosti čas, sta v Washington prispela tudi Melanijina starša Amalija in Viktor. Kot so poročali mediji, Melania upa, da bo njuna prisotnost Barronu še dodatno olajšala selitev v drug kraj.

PREBERITE ŠE: Spoznajte desetletnega Barrona Trumpa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:21 13. Junij 2017.

    Tale fantek vedno deluje tako žalostno ...

  • 16:48 12. Junij 2017.

    Spet bo slavje v Sevnici in še kakšno kulinarično packarijo bodo poimenovali po njem:"ker jo tako rad je"!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.