Takšno obleko izbrala zaradi lulanja

Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Foto: EPA Jennifer Aniston
Jennifer Aniston je razkrila, da je Valentinovo večerno obleko za Oskarje izbrala predvsem za to, ker v njej ni težko lulati.
Oglej si celoten članek

Ameriška igralka je na nedeljski podelitvi oskarjev blestela v rdeči Valentinovi obleki, za katero se je obračala marsikatera moška glava. A Jennifer obleke ni izbrala le zato, ker je na pogled zelo zapeljiva, temveč predvsem zato, ker je udobna in se v njej da lulati. "Pristoji mi, udobna je, pa še normalno lahko lulam v njej. Samo dvigneš jo, malce spodvihaš in narediš nekaj počepov!" je o funkcionalnosti obleke v šali povedala 44-letna zvezdnica. Ob tem je še dodala, da jo je pri obleki prepričala tudi barva, saj izraža pravo "valentinovo rdečo".

Sicer pa se je Jen po preprogi sprehodila z zaročencem Justinom Therouxom, s katerim sta sprožila tudi govorice, da pričakujeta otroka. S kakšno gesto sta to storila, preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.