Magazin > Lepota & telo
58 ogledov

Takšno obleko izbrala zaradi lulanja

Jennifer Aniston
1/3
EPA
Jennifer Aniston je razkrila, da je Valentinovo večerno obleko za Oskarje izbrala predvsem za to, ker v njej ni težko lulati.

Ameriška igralka je na nedeljski podelitvi oskarjev blestela v rdeči Valentinovi obleki, za katero se je obračala marsikatera moška glava. A Jennifer obleke ni izbrala le zato, ker je na pogled zelo zapeljiva, temveč predvsem zato, ker je udobna in se v njej da lulati. "Pristoji mi, udobna je, pa še normalno lahko lulam v njej. Samo dvigneš jo, malce spodvihaš in narediš nekaj počepov!" je o funkcionalnosti obleke v šali povedala 44-letna zvezdnica. Ob tem je še dodala, da jo je pri obleki prepričala tudi barva, saj izraža pravo "valentinovo rdečo".

Sicer pa se je Jen po preprogi sprehodila z zaročencem Justinom Therouxom, s katerim sta sprožila tudi govorice, da pričakujeta otroka. S kakšno gesto sta to storila, preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.