Tale selfie vam bo pognal strah v kosti

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Le ena od mnogih romantičnih fotografij, ki se širijo po Twitterju? Še enkrat jo poglejte.
Oglej si celoten članek

Andy Fuentes je na Twitterju objavil selfie parčka, ki se objema pred zrcalom. Na prvi pogled je posnetek videti kot navadna romantična fotografija, če pa ga boste pogledali malo bolj natančno, vidite, da se v ogledalu vidi dekletov obraz, četudi mu kaže hrbet.

Posnetek je mnogim uporabnikom Twitterja pognal strah v kosti. "Zbriši,“ je zahteval eden od mnogih prestrašenih komentatorjev, nekdo drug pa je objavil možno razlago. "Ljubim dekle, čeprav je po horoskopu dvojček,“ je zapisal. Se fotošopirana fotografija res nanaša na astrološko znamenje? Vseh skeptikov ta razlaga ni prepričala, Andy, ki je posnetek objavil, pa se na komentarje ni odzval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:00 17. Maj 2017.

    sestra dvojčica in njen fant ali pa zadaj na sliki dodana samo glava sestre dvojčice,ker če bi bilo ogledalo bi …

  • 15:49 17. Maj 2017.

    tud jst mislim da že prej posneta je slika

  • Kok so eni ljudje neumni....Preveč filmov gledajo pol pa začnejo vrjet traparije..(nekateri). Ravno tako k se folk kr klovnov boji..kao …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.