Talenti: Pred dvema letoma je poskrbela za zelo ganljiv trenutek, taka je danes

Foto: Voyo
Foto: Voyo
POP TV ji je spet pripravil presenečenje.
Oglej si celoten članek

V tretji oddaji šova Slovenija ima talent smo spet videli Bojano, ki je na ta oder stopila že pred dvema letoma. S svojim glasom žirije ni prepričala, so ji pa pripravili veliko presenečenje in jo predstavili pevcu in plesalcu Sebastianu, ki ga Bojana občuduje in obožuje. Od sreče so tekle solze ...

Foto: Voyo slovenija ima talent, bojana

"Pred dvema letoma nisem mogla pokazati vsega, ker sem imela migrenski napad. Danes pa 100-odstotno verjamem vase," je povedala Bojana, ki jo je Ana Klašnja takoj prepoznala in jo vprašala, zakaj se je vrnila. "Sem zelo trmasta in vztrajna oseba. Ko naredim napake, jih nato rada popravi, če le uspe," je povedala in zapela pesem Nuše Derenda Ne kliči me.

Foto: Voyo slovenija ima talent, bojana "Boljše je kot zadnjič," je povedala Ana, Lado Bizovičar pa je dodal, da je naredila žur in da je publika uživala, kar je dobra popotnica. Marjetka Vovk pa je izpostavila, da je težko priti do stoječih ovacij, a Bojani je uspelo. Njen talent ni zadostoval za naslednji krog, se je pa Bojana čez nekaj minut spet vrnila na oder, in to z Nušo Derenda, s katero sta nato skupaj zapeli prej omenjeno pesem. POP TV zna presenetiti! 

Foto: Voyo slovenija ima talent

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.