Magazin > Film & Glasba & TV
5605 ogledov

Talenti: Pred dvema letoma je poskrbela za zelo ganljiv trenutek, taka je danes

slovenija ima talent, bojana Voyo
POP TV ji je spet pripravil presenečenje.

V tretji oddaji šova Slovenija ima talent smo spet videli Bojano, ki je na ta oder stopila že pred dvema letoma. S svojim glasom žirije ni prepričala, so ji pa pripravili veliko presenečenje in jo predstavili pevcu in plesalcu Sebastianu, ki ga Bojana občuduje in obožuje. Od sreče so tekle solze ...

slovenija ima talent, bojana | Avtor: Voyo Voyo

"Pred dvema letoma nisem mogla pokazati vsega, ker sem imela migrenski napad. Danes pa 100-odstotno verjamem vase," je povedala Bojana, ki jo je Ana Klašnja takoj prepoznala in jo vprašala, zakaj se je vrnila. "Sem zelo trmasta in vztrajna oseba. Ko naredim napake, jih nato rada popravi, če le uspe," je povedala in zapela pesem Nuše Derenda Ne kliči me.

slovenija ima talent, bojana | Avtor: Voyo Voyo
"Boljše je kot zadnjič," je povedala Ana, Lado Bizovičar pa je dodal, da je naredila žur in da je publika uživala, kar je dobra popotnica. Marjetka Vovk pa je izpostavila, da je težko priti do stoječih ovacij, a Bojani je uspelo. Njen talent ni zadostoval za naslednji krog, se je pa Bojana čez nekaj minut spet vrnila na oder, in to z Nušo Derenda, s katero sta nato skupaj zapeli prej omenjeno pesem. POP TV zna presenetiti! 

slovenija ima talent | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.