Tanja iz Kmetije: Njene vroče fotografije vas bodo očarale

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tanja Balabanič seksi kot še nikoli.
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka šova Bar in Kmetija na POP TV, Tanja Balabanič, nam je med intervjujem razkrila, da bo na obali skupaj z Renejem Šantičem snemala oglas za hotel Belvedere. Dva posnetka je objavila na Instagramu in s svojim stasom navdušila sledilce. 

Magazin Tanja iz Kmetije: S Saro nisva v stikih

Tanja se zaveda, da je treba železo kovati, dokler je vroče. V šovu je Slovenijo nasmejala s stavkom "no murphy" (namesto no mercy, brez usmiljenja, op. avt.), ki ga je dala sedaj natisniti na majice. Pri prodaji ji, kot kaže, pomaga tudi Jan, s katerim sta v šovu postala zelo dobra prijatelja. Tanja pravi, da ju je povezala tudi zelo podobna življenjska zgodba – ona je kot otrok izgubila mamo, dvojčka Klobasa pa očeta. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:28 16. December 2019.

    Naj se rajse nazaj oblece... 🤣 🤣 🤣 🤣

  • 18:50 12. December 2019.

    Kwa je zdej...A.H.Fukfehtarca...a kr brises komentarje ?

  • 18:09 12. December 2019.

    Enga dela Nej se lot. Zmešana. Ne vem ke najdete take to ni za nikamor

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.