Magazin > VIP
44927 ogledov

Tanja iz Kmetije: S Saro nisva v stikih

tanja balabanič, sara rutar POP TV
Iz šova je morala nazadnje izstopiti Tanja, ki je v areni izgubila proti Sari.

V areni se je kot druga dvobojevalka znašla zato, ker ji je Rene dal vse svoje kamenčke. Ker je našel namig, je dobil namreč imuniteto. 

Po Baru še Kmetija. Zakaj?
Zaradi denarja. Glede na to, da sem bila tako dobro plačana, bi bila neumna, če tega ne bi sprejela. Koliko sem zaslužila, naj ostane skrivnost, lahko pa povem, da se bo z denarjem poplačal kredit.

Kako ste zadovoljni s svojim nastopom in kaj bi naredili drugače?
Zadovoljna sem z njim. Ponosna sem nase, da se nisem večkrat razburila,da sem bila dokaj mirna in da se me danes stvari, ki bi me v preteklosti razburile, niso več dotaknile. Kaj bi naredila drugače … Čustva bi pustila doma. V šov bi šla psihično bolje pripravljena in na stvari bi naslednjič gledala le kot na del igre. Če bi lahko šla še enkrat v šov, bi prijateljstvo sklenila le z Janom in ne bi bila z vsemi tako prijazna.

So vas ostali razočarali?
Ne, nič nisem razočarana. Preveč sem se obremenjevala zaradi določenih ljudi, ki so v šov prišli bolje pripravljeni, za kar jim lahko le čestitam. 

tanja balabanič | Avtor: POP TV POP TV


Zakaj ste se najbolj povezali z Janom in Tilnom?
Še preden smo prišli na posestvo in sem se z Janom prvič srečala v hotelu, so bili pogledi, nasmeški … Nato smo bili ves čas skupaj in se veliko pogovarjali in smejali. Na posestvu sva se še bolj povezala, saj sva ugotovila, da imava isto življenjsko zgodbo. Na koncu se nama niti pogovarjati ni bilo treba več – vse sva si povedala s pogledom. Začutila sva se. Sva prijatelja in to tudi ostajava.

Namigovalo se je, da je med vama preskočila iskrica …
Ko prebereva na Facebooku, da sva seksala in podobne stvari, morava na to sarkastično odgovoriti. Med nama se ni zgodilo nič in tako bo tudi ostalo. 

V šovu ste se povezali tudi s Saro. Je bilo težko s prijateljico v boj?
Zelo, ampak, ko sem videla posnetke, kako je načrtovala boj med mano in Janom, mi je žal, da sem se z njo povezala. Poslušala sem sebe, takrat mi je pač njena energija ustrezala, tako kot tudi njena družba.

Sta danes še v stikih?
Ne. Obe imava ogromno dela. Nisem nič na njenem koncu, ali je bila ona kaj na mojem, ne vem. Če bom na Primorskem, jo bom kontaktirala za kakšno kavico

Izjavili ste, da sta se Denis in Rene spremenila, ko sta se začela družiti s Saro. Kakšen vpliv na moške?
To morate pa njo vprašati, kaj počne, govori in dela z njimi. (smeh) Vsi smo opazili, da sta se Denis in Rene spremenila za 100 odstotkov, ko sta se bolj povezala z njo. Umaknila sta se od drugih, nista bila več zabavna. Ko sta bila v njeni družbi, sta bila brez energije, ko pa smo bili na drugem koncu posestva in nje ni bilo zraven, je pa bilo smeha in zabave. 

Malo pa ste bili jezni na Reneja, da vam je dal vse svoje kamenčke?
Ne, vedela sem, kaj se bo zgodilo. Reneju je bilo težko in poskušal se mi je opravičiti. Bolj kot sem mu dopovedovala, da je naredil to, kar je čutil oziroma kar je Sara čutila … Imeli smo ogromno dela, pripravljali smo se na poroko in sem se osredotočala na delo in se nisem hotela pogovarjati o kamenčkih. Naredil si to, kar si. Ciao, Miki. Ko sem šla v kajžo, sva se poslovila in rekla sem mu, da je vse v redu.

V kakšnih odnosih sta danes?
Sva v stikih. Zdaj greva na obalo skupaj, kjer bova imela skupno snemanje. Tako da se druživa, se slišiva in vedno se bova. 

kmetija_2019, tanja balabanič | Avtor: POP TV POP TV


Kaj ste počeli po Baru in s čim se ukvarjate sedaj?
Po Baru sem se za dve leti preselila na obalo, kjer sem delala v nekem lokalu, nato pa sem vrnila nazaj na Vrhniko, ker sem preveč pogrešalo družino. Našla sem si svoje stanovanje in delo v Sensilabu. 

Kakšni so odzivi na vaš nastop v šovu?
Tisti, ki me poznajo, so zelo ponosni name in pravijo, da ne morejo verjeti, da sem bila tako mirna. Sama sebe sem presenetila, da me določene stvari niso bolj ujezile. Ves čas sem si govorila, da je to igra in da moram slediti svojemu cilju. Odzivi na ulici so neverjetni. Prosijo me za avtograme in fotografiranje, predvsem otroci.

V šovu ste povedali, da bi se radi poročili. Kakšna je situacija na ljubezenskem področju?
Vse, kar bom o tem povedala, je to, da je bil pred šovom nekdo v mojem življenju in še vedno je. Lepo mi je.

V šovu ste večkrat omenili mamico, ki je umrla, ko vam je bilo malo več kot 3 leta. Odraščali ste z očetom in sestro. Kako se spominjate otroštva? 
Absolutno. Moj oče je sicer že pred 28 leti spoznal novo partnerico, tako da sem imela ženski lik, ampak zame je ona le moja prijateljica, ne mama. Hvaležna sem zanjo. Ob strani mi je stala pri vse večjih prelomnicah. Kljub temu sem ves čas pogrešala svojo mamo. So določeni trenutki, ko si rečeš, kaj bi bilo, če bi bila. Kako bi se zgodba odvila, če bi bila z nami. Včasih se o njej nismo veliko pogovarjali, ker je preveč bolelo. Sedaj, ko smo vsi starejši, se je to spremenilo. Sedaj nam je lažje. 

Imate pa tudi brata.
Da, mlajši polbrat je, živi v Bosni. Na zvezi smo po Facebooku. Bolj malo se vidimo, brat dela v Nemčiji in je malo tam, malo v Bosni.

Komentarjev 3
  • Avatar drecos
    drecos 15:39 09.december 2019.

    za kozlat oddaja

  • Majazmaja 13:08 09.december 2019.

    'Odzivi na ulici so neverjetni. Prosijo me za avtograme in fotografiranje, predvsem otroci.' -> Tole sra.je sem gledala kakšne 3 min., preden sem uspela preklopiti na nek film. Kako lahko starši dovolijo otrokom, da gledajo? Kdo sploh zmore to gledati? ...prikaži več V medijih je to žensko nemogoče zgrešiti. Pri 34 letih tako mikro intelekt? Nekje je omenila, kako se ji je med showom odebelil bančni račun - resno? Dobi dnevnice za Slovenijo in to je to, medtem pa POP TV zasluži nekaj milijonov :)

  • mizimazi 08:30 09.december 2019.

    KEŠ PIĆKA...pa še to nepofukana...