Tanja iz Kmetije Črtu Banku: Tolk bi te po******

Se še spomnite tega vročega pogovora?
Oglej si celoten članek

Tanja Balabanić, sedaj jo gledamo v Kmetiji, ni oseba, ki bi jo lahko spregledal. Je glasna, čustvena in iskrena. Zelo iskrena je bila tudi v šovu Bar, ki se ga je udeležila leta 2015, predvajal pa ga je Planet TV. Tam je oko vrgla na Črta Banka, ki je na koncu tudi zmagal in v žep pospravil zajeten kupček denarja.

Video Kmetija: Po fačuziju ta tekmovalka s še večjo blamažo!

Med delom mu je pri šanku priznala: "Deset let nazaj bi te tolk po*****, da ti ne bi bilo jasno.“ Črt ji je hudomušno odvrnil: "Ne, ne … Še zdaj bi me po******, ampak ne bi me pa imela.“

Marička pomagaj ... Kmetija 2019: Se še spomnite tega modnega kiksa Tanje Balabanič?

Tanja je po koncu šova povedala, da sta s s Črtom odlično razumela in da ji je stal ob strani ter da sta le prijatelja.

bar

bar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.