Magazin > VIP
32338 ogledov

Kmetija 2019: Se še spomnite tega modnega kiksa Tanje Balabanič?

Tanja Balabanić Pop TV
Tanja je in bo ostala ena najbolj zanimivih tekmovalk slovenskih resničnostnih šovov!

Kako srčna, prijetna, zabavna in simpatična je Vrhničanka Tanja Balabanić, je Slovenija spoznala že pred nekaj leti, ko je nastopila v šovu Bar na Planet TV. 34-letnica se od takrat ni prav nič spremenila. Še vedno je iskrena in svojih čustev ne skriva. Ko je izvedela, da je njena sotekmovalka prebolela raka, a zaradi bolezni ne bo mogla imeti otrok, je Tanja brez zavor zajokala. 

Resničnostna zvezdnica se ne pretvarja in se požvižga na mnenje drugih. "Mišljenje drugih me niti malo ne gane, ker imam sama o sebi dobro mišljenje in samo to šteje,” je za naš medij povedala, ko smo jo pred časom poklicali, kam je šla napravljena v roza tutu, nedrček, jakni in škornjih, ki segaj čez kolena. "Nikoli ne gledam na modo, ampak na to, v čem se dobro počutim. Objava je bila mišljena kot spodbuda, da se mora vsak v svoji koži dobro počutiti in da se ne smejo obremenjevati z okolico. Samo tako si lahko ti in samo tako si lahko srečen. Jaz sem ponosna afnica,“ je še dodala. 

tanja balabanič | Avtor: Facebook Facebook

Tanja je sicer tudi na posestvo letošnje kmetije vkorakala kot prava diva. Nosila je roza obleko, klobuk in elegantna sončna očala. Bila je daleč najbolj elegantna od vseh ...

tanja balabanić | Avtor: Voyo Voyo

Bravo, Tanja.

 

Komentarjev 3
  • supreme 12:43 18.september 2019.

    Vsaka razlaga, da je iskrena. Resnica je pa lahko drugacna.....