Tanja Kocman shujšala za 18 kilogramov

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da se sedaj psihično in fizično počuti bolje.
Oglej si celoten članek

Radijska in televizijska voditeljica Tanja Kocman je na družbenih omrežjih razkrila, da je v sedmih mesecih izgubila 18 kilogramov.

"Nisem se v redu počutila. 'Body positivity' je super, ampak ljudje moramo biti srečni sami s sabo in v svojem telesu. Spoznala sem, da nisem več srečna, da mi nekaj ne ustreza, da je moj življenjski stil takšen, da se zbujam utrujena," je o razlogih za spremembo življenjskega stila povedala vedno zabavna Tanja in priznala, da se je prehranjevala slabo in uživala preveč alkohola. "Posledično sem se tako tudi počutila in bila videti - sebi. To kar nosiš znotraj, kažeš tudi navzven."

"Celo življenje sem se borila. Imela ob bulimije do anoreksije, poskusila vse možne shujševalne zadeve, zato me zelo moti, ko me povezujejo s temi praški in tabletami. Edino, kar bo pomagalo, je trdna volja in sprememba življenjskega stila, ki telesu ne 'paše' in se posledično redi," je še dejala in razložila, da je začela šteti kalorije. Koliko jih lahko na dan zaužije, je izračunala s pomočjo aplikacije My fitness pal in prilagodila svoj jedilnik. Ker je vegetarijanka, je morala poskrbeti, da je zaužila dovolj beljakovin, sicer pa se je odpovedala alkoholu, testeninam, kruhu, čipsu ... Poudarja pa, da še vedno uživa v življenju in da poje tudi kaj nezdravega, a ne vsak dan in v zmernih količinah. "Pa premikati sem se začela," je še povedala voditeljica in dodala, da se danes fizično in psihično počuti bolje. 

Poudarila je tudi, da ni podlegla žalitvam, kar ji je očital eden od sledilcev. "Ko toliko let živiš sam s sabo, veš, zakaj nekaj delaš in to delaš zgolj in izključno zaradi sebe," pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:01 29. Julij 2022.

    Noben je ni prosu niti da hujsa niti da se s tem hvali. Zakaj potem tole? Ce je blo zanjo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.