Magazin > VIP
41004 ogledov

Tanja Kocman shujšala za 18 kilogramov

tanja kocman Instagram
Pravi, da se sedaj psihično in fizično počuti bolje.

Radijska in televizijska voditeljica Tanja Kocman je na družbenih omrežjih razkrila, da je v sedmih mesecih izgubila 18 kilogramov.

"Nisem se v redu počutila. 'Body positivity' je super, ampak ljudje moramo biti srečni sami s sabo in v svojem telesu. Spoznala sem, da nisem več srečna, da mi nekaj ne ustreza, da je moj življenjski stil takšen, da se zbujam utrujena," je o razlogih za spremembo življenjskega stila povedala vedno zabavna Tanja in priznala, da se je prehranjevala slabo in uživala preveč alkohola. "Posledično sem se tako tudi počutila in bila videti - sebi. To kar nosiš znotraj, kažeš tudi navzven."

"Celo življenje sem se borila. Imela ob bulimije do anoreksije, poskusila vse možne shujševalne zadeve, zato me zelo moti, ko me povezujejo s temi praški in tabletami. Edino, kar bo pomagalo, je trdna volja in sprememba življenjskega stila, ki telesu ne 'paše' in se posledično redi," je še dejala in razložila, da je začela šteti kalorije. Koliko jih lahko na dan zaužije, je izračunala s pomočjo aplikacije My fitness pal in prilagodila svoj jedilnik. Ker je vegetarijanka, je morala poskrbeti, da je zaužila dovolj beljakovin, sicer pa se je odpovedala alkoholu, testeninam, kruhu, čipsu ... Poudarja pa, da še vedno uživa v življenju in da poje tudi kaj nezdravega, a ne vsak dan in v zmernih količinah. "Pa premikati sem se začela," je še povedala voditeljica in dodala, da se danes fizično in psihično počuti bolje. 

Poudarila je tudi, da ni podlegla žalitvam, kar ji je očital eden od sledilcev. "Ko toliko let živiš sam s sabo, veš, zakaj nekaj delaš in to delaš zgolj in izključno zaradi sebe," pravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

Komentarjev 1
  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 23:01 29.julij 2022.

    Noben je ni prosu niti da hujsa niti da se s tem hvali. Zakaj potem tole? Ce je blo zanjo, kot pravi, pil naj tam tut ostane. Ocitno pa je blo tut za samopromocijo.