Tanja Ribič ni več taka!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Vam je sprememba všeč?
Oglej si celoten članek

Svetli dolgi lasje so bili njen zaščitni znak skozi celotno kariero, zdaj pa si je očitno zaželela spremembe! Tanja Ribič se je postrigla, s kratkim pažem pa je videti prav igrivo, kajne? A to ni edina novost v njenem življenju, te dni je namreč predstavila tudi svojo novo skladbo Vsemir. "Moj novi videz za poletje in moja povsem nova skladba. Vam je všeč? Mislim, pričeska? Vsemir," je na Instagramu povprašala Tanja.

Sicer pa je za igralko letošnje leto prelomno, saj je prvič ustvarila tudi svojo avtorsko predstavo, glasbeno komedijo Tako ti je, mala, ki je na premieri doživela več minutne stoječe ovacije. Še vedno pa na polno cveti tudi njen zakon, pred dnevi je namreč slavila rojstni dan soproga Branka Đurića Đura. "Danes praznujemo tvoj vstop na ta svet in kako si ga obogatil s tem. Vse najboljše, moja ljubezen. Da mirno plavala bi najina barka," mu je Tanja zaželela ob osebnem prazniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.