Tara Zupančič globoko užaloščena

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V njeno življenje je stopila, ko jo je najbolj potrebovala.
Oglej si celoten članek

Tara Zupančič žaluje za svojo mačko Auroro.

"Ne morem verjeti. Ni je več. Moje lepe punce. Vrnila mi je vero v brezpogojno ljubezen, dala več, kot lahko tako malo bitje da, in za vedno pustila sled v mojem srcu. Draga moja Aurorica, večno ti bom hvaležna, da si me našla. Ne bo ti težko tekati z angeli, ker si bila tukaj na Zemljici točno to,“ je ob fotografiji s svojo ljubljenko zapisala Tara. Posnetek je s srčkom komenitral celo njen bivši partner Tomi Meglič, s katerim se je razšla v začetku leta.

Magazin Katera je Tomijeva nova, Katarina Čas ali skrivnostna Primorka?

Tara je lani posnela dobrodelni koledar z mački, s katerim je pomagala Društvu za zaščito živali Arja. Ena od muck, ki je takrat našla svoj dom, je bila tudi Aurora, ki je, kot je povedala Tara, v njeno življenje prišla v trenutku, ko jo je najbolj potrebovala

Razhod Tomi Meglič in Tara Zupančič nič več v objemu drug drugega

"Aurora se uleže na moje srce, če čuti, da sem žalostna,“ je pred časom povedala za revijo Suzy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:58 3. April 2019.

    o boga puncka .......... se bolj bogi ste vi Zurnal24!!! In to je nova AHF zvezda novinarstva!!!

  • 10:42 3. April 2019.

    Ooooo boga!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.