Magazin > VIP
14722 ogledov

Tomi Meglič in Tara Zupančič nič več v objemu drug drugega

Tara Zupančič mediaspeed
Očitno je bilo leto 2018 prelomno tudi za ta domači estradniški parček.

Lepa voditeljica Tara Zupančič in rocker Tomi Meglič sta se po treh letih idilične ljubezni razšla. ''Res je, s Tomijem nisva več skupaj, čeprav sva tako kot vsi, ki si delijo življenja, dolga časa mislila, da bo to držalo za zmeraj. Pa vendar sva prišla do točke, ko sva morala spustiti eden drugega in iti vsak svojo pot. Ne glede na vse ostaja najina vez močna, predvsem zaradi spoštovanja in ljubezni, ki sva si jo v teh letih delila, in predvsem zaradi vsega lepega, kar sva si dala," je Tara povedala za spletni portal  24ur.com.

Tara Zupančič Magazin Mmm, Tara, to obleko bi strgali s tebe!

Tega res nismo slutili, saj je voditeljica še oktobra Tomiju za naš spletni portal namenila kup lepih stavkov. "Zelo sem ponosna in ne morem verjeti, da je moj, da ga imam lahko tudi tako. Nikoli pa se ne počutim, da poje samo zame, ampak se počutim kot del množice," je takrat o Tomiju kot pevcu povedala Tara in dodala, da je Meglič v vsakdanjem življenju povsem druga oseba kot na odru: "Veliko bolj umirjen je, je zelo topla in nežna oseba. Na odru pa je pravi ogenj, morda na trenutke celo temačen, a mislim, da sta obe te njegove plati ravno pravo ravnovesje."

Tara Zupančič Magazin Uff, ne le Tara Zupančič, tudi njena mama je prava mačka!

 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice