Magazin > VIP
19221 ogledov

Tako sta se spoznala Tara in Tomi

Tara Zupančič mediaspeed
Lepa voditeljica in karizmatični pevec sta se spoznala v Kranjski Gori.

Televizijska voditeljica Tara Zupančič in glasbenik Tomi Meglič sta par že dve leti in pol, spoznala pa sta se med njenim službenim časom, ko je Tara za oddajo Pop In delala reportažo iz Kranjske Gore. "Dela sem prispevek, tam sva se spoznala, zaklepetala in potem vidiš, da imaš veliko skupnih tem in tako stvar steče naprej. Saj veste, kako to gre," nam je zaupala Tara.

Tara Zupančič Magazin Tara Zupančič: Takšna mačeha je Tomijevim otrokom

Zaljubljenca veljata za enega najbolj složnih estradniških parov pri nas. Tara Tomija pogosto spremlja na koncertih, on pa jo je vsak večer po vodenju oddaje Zvezde plešejo počakal in skupaj z njo analiziral tekočo oddajo. Tara nam je spomladi zaupala, da se zelo lepo razume tudi z njegovima otrokoma, čeprav jo je sprva malce skrbelo. Golobčkoma pa je skupna tudi ljubezen do glasbe in umetnosti nasploh. Tara namreč zelo lepo slika in ustvarja pod umetniškim imenom Varishana. 

Tomi Meglič, Tara Zupančič znani in ljubezen Magazin To je najbolj romantična stvar, ki jo je Tomi naredil za Taro
Komentarjev 4
  • McClain 22:37 23.september 2018.

    mal je hecn, da če si tetoviran si morš celo življenje rokave gor vihat al pa vsak kratke nosit celo zimo :-)

  • lili01 16:35 21.september 2018.

    Kaksne veze ima to ali sta ali nista bila v zvezi?!? Kje pa pise, da moras ostati v isti vezi, ceprav ti je druga oseba blizje v vseh pogledih? Naprosam ljudi z nazadnjaskimi pogledi na ljubezen, naj odidejo v cerkev ...prikaži več in molijo za vse nas, javnih komentarjev pa se vzdrzijo. Hvala. T&T vama pa vso sreco tega sveta zelim.

  • supreme 15:10 21.september 2018.

    Bistva pa nista napisal.....da sta obadva bla v zvezi

Sorodne novice