Magazin > VIP
7291 ogledov

Tara vzdihovala za Tomijevo "konkurenco"

Tomi Meglič, Tara Zupančič Saša Despot
Tara Zupančič je na Sidhartine koncerte hodila že v mladosti, a kot najstnica ni vzdihovala za Tomijem, temveč …

Tara Zupančič je iz nedavnega koncerta Siddharte, katere pevec je njen fant Tomi Meglič, objavila prisrčno fotografijo, na kateri z velikim občudovanjem opazuje Tomijev nastop. Lepa voditeljica nam je sicer zaupala, da ne obišče čisto vsakega fantovega koncerta, da pa rada obišče tiste na Bledu, na katere je hodila kot najstnica, in tiste v mestih, ki jih sicer ne obišče prav pogosto. Takrat se priklopi članom skupine na njihovem avtobusu in si to vzame kot celodnevno doživetje. A kot pravi, za Tomijem ni vzdihovala že od nekdaj.

Tomi Meglič, Tara Zupančič Magazin Tako sta dopustovala Tara Zupančič in Tomi Meglič

"Seveda smo v gimnaziji hodili na Siddhartine koncerte, a Tomi takrat ni bil moja zvezdniška simpatija. Veliko več sem preposlušala Big Foot Mamo, ki so bili čisto hudi, sploh njihov pevec Grega Skočir," nam je zaupala Tara, ki danes pred odrom na Siddhartinih koncertih stoji s čisto drugačnimi občutki. "Zelo sem ponosna in ne morem verjeti, da je moj, da ga imam lahko tudi tako. Nikoli pa se ne počutim, da poje samo zame, ampak se počutim kot del množice," pravi Tara in doda, da je Tomi v vsakdanjem življenju povsem druga oseba: "Veliko bolj umirjen je, je zelo topla in nežna oseba. Na odru pa je pravi ogenj, morda na trenutke celo temačen, a mislim, da sta obe te njegove plati ravno pravo ravnovesje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice