Tara Zupančič razprodaja del svojega imetja

Foto: Instagram Tara Zupančič Foto: Instagram Tara Zupančič Foto: Instagram Tara Zupančič Foto: Instagram Tara Zupančič Foto: Instagram Tara Zupančič
Zelo je radodarna …
Oglej si celoten članek

Tara Zupančič se je očitno lotila čiščenja svoje omare in na Instagram objavila prelepe čevlje, ki jih ne nosi več. Svojim sledilcem jih tako ponuja le po 8, 10 ali 12 evrov, večina izmed njih je še popolnoma novih in ne nošenih.

Tara pa ni edina znana Slovenka, ki s pomočjo Instagrama razprodaja svoja oblačila in obutev, pred kratkim se je podobne akcije svojih oblačil in oblačil svojih hčerk lotila tudi novinarka, model, spletna vplivnica in nekdanja misica Tjaša Kokalj ter izkupiček namenila dobrodelnim organizacijam. Zbrala je kar 1300 evrov. Dobrodelnost pa prav tako ni tuja Tari, ki vsako leto izda dobrodelni koledar z mački iz ulice, izkupiček pa daruje društvom za zaščito živali. 

Stvari, ki jih ne nosi več in so skoraj kot nove, pa na Instagramu pogosto razprodaja tudi spletna vplivnica in nekdanja novinarka Bojana Ksela Rose. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:04 15. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke -- www.Hosset.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.