Tatu fantovega imena okoli anusa

Foto: Youtube Bizarno Foto: Youtube Bizarno
Američanka si je za svoj najnovejši tatu izbrala zelo nenavadno mesto – anus.
Oglej si celoten članek

Glavna atrakcija letošnjega sejma tetovaž na Floridi je bilo zagotovo 22-letno dekle, ki si je svojo najnovejšo tetovažo zamislila okoli ritne luknje. Ekscentrična gospodična, ki so jo tetovirali kar pred občinstvom, si je okoli zadnjika dala vtetovirati imena dveh fantov, o občutku med tetoviranjem pa je povedala: "Zelo zelo mi prija." Dekle se je sicer prvič tetovirala pri sedemnajstih letih, za motiv pa si je izbrala ogromno vilo, ki zdaj počiva na njenem hrbtu. Da se je lahko takrat tetovirala tako mlada, se je morala njena prijateljica izdajati za njeno mamo.

Se vam zdi zadnjik najbolj nenavaden kraj za tatu? Tetovator, ki je okrasil gospodičnin zadnjik, je priznal, da je v svoji karieri doživel še kaj hujšega. Obiskovalci sejma so bili nad dekletovo idejo večinoma navdušeni, nekateri so celo menili, da bo tetoviranje anusa postalo velik trend. Se strinjate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:56 1. September 2012.

    vsaka ali vsaki ki ima taatuu na svojem telesu , mu nekaj v glavi fali...ali med nogami...vse je v povpraševanju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.