Magazin > Bizarno
287 ogledov

Tatu fantovega imena okoli anusa

Bizarno
1/3
Youtube
Američanka si je za svoj najnovejši tatu izbrala zelo nenavadno mesto – anus.

Glavna atrakcija letošnjega sejma tetovaž na Floridi je bilo zagotovo 22-letno dekle, ki si je svojo najnovejšo tetovažo zamislila okoli ritne luknje. Ekscentrična gospodična, ki so jo tetovirali kar pred občinstvom, si je okoli zadnjika dala vtetovirati imena dveh fantov, o občutku med tetoviranjem pa je povedala: "Zelo zelo mi prija." Dekle se je sicer prvič tetovirala pri sedemnajstih letih, za motiv pa si je izbrala ogromno vilo, ki zdaj počiva na njenem hrbtu. Da se je lahko takrat tetovirala tako mlada, se je morala njena prijateljica izdajati za njeno mamo.

Se vam zdi zadnjik najbolj nenavaden kraj za tatu? Tetovator, ki je okrasil gospodičnin zadnjik, je priznal, da je v svoji karieri doživel še kaj hujšega. Obiskovalci sejma so bili nad dekletovo idejo večinoma navdušeni, nekateri so celo menili, da bo tetoviranje anusa postalo velik trend. Se strinjate?

Komentarjev 1
  • privat 07:56 01.september 2012.

    vsaka ali vsaki ki ima taatuu na svojem telesu , mu nekaj v glavi fali...ali med nogami...vse je v povpraševanju in ponudbi...debilnost nima meja!! To je moje mnenje in vsak ima pravico do svojega mnenja ,ki je lahko tudi dugačen! ...prikaži več vprašajmo psihijatre..ker mislim da so vsi taki možni njihovi pacienti..kar ne pomeni da to ni normalno in nečloveško..