Taylor se je že lotila maščevanja

Taylor Swift je napisala že pet pesmi o Harryju Stylesu.
Oglej si celoten članek

Tisti, ki se spusti v zvezo s pevko Taylor Swift, se mora zavedati nevarnosti, da bo nekoč glavni junak v vsaj eni od njenih maščevalnih pesmi. Kot se je razvedelo, bo ta usoda doletela tudi člana skupine One Direction Harryja Stylesa, s katerim je lepotička nekaj časa ljubimkala.

Čeprav sta se razšla šele pred enim tednom, je Taylor o kratki zvezi napisala že pet pesmi. "Taylor piše pesmi, druge ženske se pogovarjajo s prijateljicami. Pisanje pesmi je zanjo način izražanja čustev, in to že od nekdaj,“ je izdal vir in dodal, da so bila čustva med Harryjem in Taylor zelo močna, četudi je bila zveza kratka.

Zato se je Taylor po besedah vira pri besedilih držala nazaj; v nasprotju s pesmijo, ki jo je napisala za Johna Mayera z naslovom Dear John. Mayer je takrat izjavil, da se je počutil izjemno ponižanega. Kdaj in koliko pesmi o Harryju bo Taylor dejansko objavila, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.