Magazin > VIP
44 ogledov

Taylor se je že lotila maščevanja

Taylor Swift je napisala že pet pesmi o Harryju Stylesu.

Tisti, ki se spusti v zvezo s pevko Taylor Swift, se mora zavedati nevarnosti, da bo nekoč glavni junak v vsaj eni od njenih maščevalnih pesmi. Kot se je razvedelo, bo ta usoda doletela tudi člana skupine One Direction Harryja Stylesa, s katerim je lepotička nekaj časa ljubimkala.

Čeprav sta se razšla šele pred enim tednom, je Taylor o kratki zvezi napisala že pet pesmi. "Taylor piše pesmi, druge ženske se pogovarjajo s prijateljicami. Pisanje pesmi je zanjo način izražanja čustev, in to že od nekdaj,“ je izdal vir in dodal, da so bila čustva med Harryjem in Taylor zelo močna, četudi je bila zveza kratka.

Zato se je Taylor po besedah vira pri besedilih držala nazaj; v nasprotju s pesmijo, ki jo je napisala za Johna Mayera z naslovom Dear John. Mayer je takrat izjavil, da se je počutil izjemno ponižanega. Kdaj in koliko pesmi o Harryju bo Taylor dejansko objavila, še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.