Taylor Swift sporočila žalostno novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zvezdnica v velikih skrbeh za mamo.
Oglej si celoten članek

Taylor Swift velja za eno najuspešnejših glasbenic vseh časov, lepotica pa bi verjetno vse svoje uspehe takoj zamenjala za zdravje svoje mame, ki se bori z rakom na prsih in tumorjem v glavi. 

Foto: Profimedia taylor swift

Andrea je za rakom prvič zbolela leta 2015, lanskega marca pa je Taylor sporočila, da se je bolezen vrnila. Med kemoterapijo pa so zdravniki sedaj odkrili še tumor v glavi. "Simptomi, ki jih imajo pacienti s tumorjem v glavi, so popolnoma drugačni od tega, kar smo prestajali zaradi raka. Za našo družino je to bil zelo težek čas,“ je povedala pevka.

Taylor, ki je razkrila tudi, da je nekoč raka imel tudi njen oče, je zaradi mamine bolezni skrajšalo turnejo. "Naučilo me je, da obstajajo velike težave in 'vse drugo'. Rak je velika težava,“ je še povedala zvezdnica in dodala, da je na mamo zelo navezana, saj se pred vsako odločitvijo najprej posvetuje z njo.

Že poznate Joongloo?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.