Magazin > VIP
8998 ogledov

Taylor Swift sporočila žalostno novico

taylor swift Profimedia
Zvezdnica v velikih skrbeh za mamo.

Taylor Swift velja za eno najuspešnejših glasbenic vseh časov, lepotica pa bi verjetno vse svoje uspehe takoj zamenjala za zdravje svoje mame, ki se bori z rakom na prsih in tumorjem v glavi. 

taylor swift | Avtor: Profimedia Profimedia

Andrea je za rakom prvič zbolela leta 2015, lanskega marca pa je Taylor sporočila, da se je bolezen vrnila. Med kemoterapijo pa so zdravniki sedaj odkrili še tumor v glavi. "Simptomi, ki jih imajo pacienti s tumorjem v glavi, so popolnoma drugačni od tega, kar smo prestajali zaradi raka. Za našo družino je to bil zelo težek čas,“ je povedala pevka.

Taylor, ki je razkrila tudi, da je nekoč raka imel tudi njen oče, je zaradi mamine bolezni skrajšalo turnejo. "Naučilo me je, da obstajajo velike težave in 'vse drugo'. Rak je velika težava,“ je še povedala zvezdnica in dodala, da je na mamo zelo navezana, saj se pred vsako odločitvijo najprej posvetuje z njo.

Že poznate Joongloo?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.