Taylorina nova žrtev je vampirski zvezdnik

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko je bila kar nekaj mesecev samska, je Taylor Swift našla novo moško igračko, o kateri bo bržkone napisala kakšno pesem. Njena tokratna "žrtev" je zapeljivi igralec Alexander Skarsgård.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo, da sta se Taylor in Alexander zaljubila v Južni Afriki, kjer skupaj trenutno snemata film The Giver. Pevko in 14 let starejšega švedskega igralca, ki je zaslovel s serijo Prava kri, so tam opazili na številnih romantičnih večerjah, britanski The Sun pa poroča, da sta si postala naklonjena že v Los Angelesu, pred odhodom na snemanje v Cape Town. "Je precej starejši od nje, a morda je prav to tisto, kar potrebuje," je izdal vir blizu Taylor.

Triindvajsetletna zvezdnica se je v zadnjih mesecih, ko je prebolevala razhod s pevcem Harryjem Stylesom, veliko družila z britanskim zvezdnikom Edom Sheeranom, ki je postal njen dober prijatelj. Ed ji daje tudi ljubezenske nasvete, je pred časom povedala Taylor in dodala, da z njegovo pomočjo zdaj lažje razume ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.