Magazin > VIP
23 ogledov

Taylorina nova žrtev je vampirski zvezdnik

Alexander Skarsgård FameFlynet
Potem ko je bila kar nekaj mesecev samska, je Taylor Swift našla novo moško igračko, o kateri bo bržkone napisala kakšno pesem. Njena tokratna "žrtev" je zapeljivi igralec Alexander Skarsgård.

Ameriški mediji poročajo, da sta se Taylor in Alexander zaljubila v Južni Afriki, kjer skupaj trenutno snemata film The Giver. Pevko in 14 let starejšega švedskega igralca, ki je zaslovel s serijo Prava kri, so tam opazili na številnih romantičnih večerjah, britanski The Sun pa poroča, da sta si postala naklonjena že v Los Angelesu, pred odhodom na snemanje v Cape Town. "Je precej starejši od nje, a morda je prav to tisto, kar potrebuje," je izdal vir blizu Taylor.

Triindvajsetletna zvezdnica se je v zadnjih mesecih, ko je prebolevala razhod s pevcem Harryjem Stylesom, veliko družila z britanskim zvezdnikom Edom Sheeranom, ki je postal njen dober prijatelj. Ed ji daje tudi ljubezenske nasvete, je pred časom povedala Taylor in dodala, da z njegovo pomočjo zdaj lažje razume ljubezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.