Te grde sandale je nosila cela bivša Juga, sedaj jih je odkril Gucci

gucci gucci
Stanejo 490 dolarjev!
Oglej si celoten članek

Zahvaljujoč modni hiši Gucci so sedaj spet v modi gumijasti sandali s paski, ki močno spominjajo na modele, ki jih je nekoč izdelovala Jugoplastika. 

Razlika je v zlatih detajlih in ceni … Gucci zanje hoče 490 dolarjev, približno 412 evrov. 

Čeprav so včasih sandale podjetja iz Splita nosili skorajda vsi obiskovalci plaže, v njih večina ni videla modnih čevljev, za razliko od danes, ko bodo trendseterke ob pogledu nanje verjetno od navdušenja orgazmično vzdihovale. 

Kakor koli že, poglejte, ali so še v vaši kleti. Letonje poletje je pravi čas, da jih spet potegnete na plano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 18:10 11. Maj 2018.

    Sandale 10€, Guccijev znak, pa 480€.

  • mph
    16:58 11. Maj 2018.

    Te grde sandale smo imeli samo za v morje. Potem nanadoma niso več grde. Če pa so jih avtorji nosili …

  • 12:47 11. Maj 2018.

    Kaksno vlogo inamo mi z jugoplastiko.Yugonostalgiki na udaru,se vidi,da so volitve blizu.Hebala vas yuga in ta balkanska ciganija,ne vem,kaj vidite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.