Te nasvete bi si morale k srcu vzeti vse ženske

Foto: Profimedia
“Več kot polovico življenja sem se zanašala na nasvete napačnih ljudi. Zdaj, ko sem dopolnila 50. let, razumem pravo vrednost življenja."
Oglej si celoten članek

Ugotovila sem, da sem prestara za teh osem stvari, ki so me zadrževale celo življenje.

Prestara sem, da molčim
Nikoli več ne želim molčati, če mi nekdo reče nekaj, kar mi ne odgovarja. Ne želim več kimati z glavo in se strinjati z vsakim samovoljnim človekom. Ne želim, da molčim ob krivici. Kadar opazim, da nekaj ni v redu, želim kričati na glas, saj je življenje prekratko, da bi se o krivicah molčalo.

Prestara sem, da bi me skrbelo, kakšna se zdim drugim ljudem
Že leta zavidam moškim, da se jim ni treba barvati vsakih dvajset dni, da bi prekrili sive lase. Zavidam jim, da jim ni treba dajati kilogramov pudra, da se ne bi videle gubice.

Zdaj sem dovolj stara, da vem, da sem najlepša taka, kot sem. Imam gube, ne vem njihovega števila, siv je skoraj vsak drug moj las, ampak šele zdaj sem zadovoljna s svojim videzom.

Vprašanje, kaj bodo rekli sosedje, me že nekaj časa ne gane več, saj so ti ljudje v mojem življenju tako nepomembni, da sem za njihove opazke razvila selektivni sluh.

Pametne besede, kajne?

Kaj so jo njene izkušnje še naučile, lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.