Magazin > Odnosi in prosti čas
3386 ogledov

Te nasvete bi si morale k srcu vzeti vse ženske

ženska
“Več kot polovico življenja sem se zanašala na nasvete napačnih ljudi. Zdaj, ko sem dopolnila 50. let, razumem pravo vrednost življenja."

Ugotovila sem, da sem prestara za teh osem stvari, ki so me zadrževale celo življenje.

Prestara sem, da molčim
Nikoli več ne želim molčati, če mi nekdo reče nekaj, kar mi ne odgovarja. Ne želim več kimati z glavo in se strinjati z vsakim samovoljnim človekom. Ne želim, da molčim ob krivici. Kadar opazim, da nekaj ni v redu, želim kričati na glas, saj je življenje prekratko, da bi se o krivicah molčalo.

Prestara sem, da bi me skrbelo, kakšna se zdim drugim ljudem
Že leta zavidam moškim, da se jim ni treba barvati vsakih dvajset dni, da bi prekrili sive lase. Zavidam jim, da jim ni treba dajati kilogramov pudra, da se ne bi videle gubice.

Zdaj sem dovolj stara, da vem, da sem najlepša taka, kot sem. Imam gube, ne vem njihovega števila, siv je skoraj vsak drug moj las, ampak šele zdaj sem zadovoljna s svojim videzom.

Vprašanje, kaj bodo rekli sosedje, me že nekaj časa ne gane več, saj so ti ljudje v mojem življenju tako nepomembni, da sem za njihove opazke razvila selektivni sluh.

Pametne besede, kajne?

Kaj so jo njene izkušnje še naučile, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.