Te težave pestijo nosečo Iris Mulej

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Manekenka je tik pred porodom.
Oglej si celoten članek

Iris Mulej je v pričakovanju svojega drugega otroka, ki se bo že zelo kmalu pridružil sestrici Isabelli. Iris je že razkrila, da tokrat pričakuje fantka, za zurnal24.si pa je tudi povedala, da je njena druga nosečnost veliko bolj naporna od prve. 

"V drugo mi je težje, nimam časa počivati, fizično mi je zelo naporno, zato že komaj čakam, da rodim. Kar se tiče zdravje, sicer vse štima, me pa pesti veliko nosečniških tegob. Pogosto mi otrdi trebuh in čutim pritisk, v zadnjem času imam tudi težave z išiasom, v začetku nosečnosti pa sem imela močne slabosti, tudi bruhala sem, kar pri Isabelli nisem," pravi Iris, ki se ji nosečnost pozna tudi na videzu, saj je ob jutrih pogosto otekla v ustnice, nos in lica. "Mi pa tokrat ne zatekajo noge, kot so mi med prvo nosečnostjo, ko sem si morala kupiti od eno do dve številki večje čevlje," še dodaja.

Iris, ki s partnerjem in hčerko sicer živi v Budvi, je v teh dneh že v Sloveniji, kjer bo tudi rodila. "Po porodu bo z nami kakšen teden ali dva tudi Admir, nato pa bo šel nazaj, saj se je v Budvi že začela sezona in ima polne roke dela. Mi bomo v Sloveniji ostali malo dlje časa, vsaj dokler ne uredim vseh birokratskih opravkov," pravi Mulejeva. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.