Magazin > VIP
7104 ogledov

Te težave pestijo nosečo Iris Mulej

Iris Mulej Facebook
Manekenka je tik pred porodom.

Iris Mulej je v pričakovanju svojega drugega otroka, ki se bo že zelo kmalu pridružil sestrici Isabelli. Iris je že razkrila, da tokrat pričakuje fantka, za zurnal24.si pa je tudi povedala, da je njena druga nosečnost veliko bolj naporna od prve. 

"V drugo mi je težje, nimam časa počivati, fizično mi je zelo naporno, zato že komaj čakam, da rodim. Kar se tiče zdravje, sicer vse štima, me pa pesti veliko nosečniških tegob. Pogosto mi otrdi trebuh in čutim pritisk, v zadnjem času imam tudi težave z išiasom, v začetku nosečnosti pa sem imela močne slabosti, tudi bruhala sem, kar pri Isabelli nisem," pravi Iris, ki se ji nosečnost pozna tudi na videzu, saj je ob jutrih pogosto otekla v ustnice, nos in lica. "Mi pa tokrat ne zatekajo noge, kot so mi med prvo nosečnostjo, ko sem si morala kupiti od eno do dve številki večje čevlje," še dodaja.

Iris, ki s partnerjem in hčerko sicer živi v Budvi, je v teh dneh že v Sloveniji, kjer bo tudi rodila. "Po porodu bo z nami kakšen teden ali dva tudi Admir, nato pa bo šel nazaj, saj se je v Budvi že začela sezona in ima polne roke dela. Mi bomo v Sloveniji ostali malo dlje časa, vsaj dokler ne uredim vseh birokratskih opravkov," pravi Mulejeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When choosing bedding for my family, especially for the new member coming soon, I wanna be sure materials are natural and safe for newborn. 100% organic cotton from @minu_company was my first choice 🌿👌☺️ • Ja, naravni organski materiali so za nežno otroško kožo definitivno najbolj primerni. Sicer pa tudi sama rada spim na naravnih materialih, s čimer se izogibam raznim srbečicam, alergijam in potenju. Na www.minu.si @minu_company pa najdeš več kot 200 kosov različne posteljnine, trenutno pa imajo še veliko spomladansko razprodajo vse z do -70% popusta, jaz pa vam zaupam še svojo kodo “iris20” za dodaten popust 😉👍...klik na link v mojih storyih☺️☝️ • • • Photography: @metka_majcen #beddingset #posteljnina #pregnantstyle #pregnancyfashion

A post shared by IRIS MULEJ ❤️ Beauty & Family (@free_spirit_mama) on

Sorodne novice