Magazin > VIP
46224 ogledov

Noseča Iris Mulej ostala sama

Iris Mulej Gortinsky Vadim
Njen Admir se je odločil, da mora na pomoč priskočiti svoji drugi družini.

Partner Iris Mulej je nekoč delal v Afganistanu, kjer ima še danes ogromno prijateljev, zato je ob nedavnem terorističnem napadu na vojaško bazo, ki jo je nekoč vodil, nemudoma odletel prijateljem na pomoč, kar pa za visoko nosečo Iris seveda ni najbolj prijetno, a je sprejela, da je to pač del njegovega življenja.

iris mulej, admir barčič Magazin Hči Iris Mulej ima kar svojo kopalnico in kako razkošno!

"Po tolikih letih vodenja ene največjih vojaško civilnih baz v Kabulu, je Admir še vedno tisti, na katerega se obrnejo v takšnih primerih, kot je bil zadnji terorističen napad, ki je bil med drugim največji do sedaj. Admir ima s takšnimi napadi in teroristi na žalost veliko izkušenj in je že premnogokrat na kocko postavil svoje življenje, da je lahko branil tiste, ki se ne morejo. Po dolgih devetih letih v Afganistanu pa so fantje iz celega sveta, ki služijo v Kabulu, postali kot del njegove družine. Kot pravi, ko se enkrat skupaj boriš za življenje in vidiš 'brata', kako ti pred očmi umre, te te stvari, dogodki za vedno povežejo. Zato je prejšnji mesec še isti dan, ko je izvedel za napad, organiziral let v Afganistan, obiskal bazo ter svoje fante," je razkrila Iris.

dojenje otrok dojenček Magazin Znane Slovenke bodo letos poskrbele za estradniški baby boom

Manekenki in podjetnici sicer nikoli ni lahko, kadar njen Admir odpotuje na vojna območja, še posebno pa ne sedaj, ko je noseča. "Admir je v Kabulu ostal približno en teden, ampak meni se je zaradi grozne situacije zdelo kot cel mesec. V bistvu je vse skupaj dosti bolj grozno, kot si kdorkoli lahko predstavlja, razen tistih, ki so bili dol in nas bližnjih, ki izvemo in vidimo še marsikaj, kar ni za pisati in deliti, niti ni za vsak želodec," je še dodala. 

Komentarjev 13
Sorodne novice