Magazin > VIP
13229 ogledov

Hči Iris Mulej ima kar svojo kopalnico in kako razkošno!

iris mulej, admir barčič Facebook
Vau, Isabella se je resnično "rodila z zlato žlico".

Da Iris Mulej prav nič ne manjka, ni skrivnost. Je srečno zaljubljena, zaročena, ima ljubko hči Isabello in živi v razkošnem letovišču ob morju, v črnogorski Budvi. Manekenka in blogerka utrinke iz svojega življenja, ki je videti naravnost pravljično, pogosto deli na družabnih omrežjih, tako je pred kratkim razkrila tudi ljubko kopalnico svoje hčerke Isabelle. A kljub obilju, Iris zna zavihati rokave, saj je potožila, da kar naprej pospravlja hčerino kopalnico, ki težko ostane dolgo časa čista.

dojenje otrok dojenček Magazin Znane Slovenke bodo letos poskrbele za estradniški baby boom

Iris vso to družinsko idilo, kljub občasno umazani kopalnici, iz srca privoščimo, saj si je vse prigarala s trdim delom in velikim srcem. Lepotica je tudi dokaz, da kljub nekaterim padcem, ni vredno obupati nad ljubeznijo. Mulejeva jo je našla v dolgoletnem prijatelju Admirju Barčiću, s katerim pričakujeta že drugega otroka, naslednji korak pa je sprehod do oltarja. Prepričani smo, da bo Iris nič manj kot nevesta iz sanj. 

Danica Lovenjak Foto Magazin Uff, Danica bo stopila ves sneg, Iris pa vaše srce!

Komentarjev 4
  • McClain 14:37 05.februar 2019.

    Razkošno? Daleč od tega, lično pa je.

  • Majazmaja 09:49 05.februar 2019.

    ''... si je vse prigarala s trdim delom in velikim srcem.'' -> a vi to resno? :) Prigarala s trdim delom? S kakšnim delom? Ne delajte si sramote s takimi nebulozami ... Glede ''razkošnosti'' kopalnice: ''novinarka'' A. H. F., vi ...prikaži veči pa še niste videli veliko kopalnic, a ne? Že če se sprehodite po Merkurju, vidite veliko bolj ''razkošne.''

Sorodne novice