Magazin > VIP
13493 ogledov

Iris Mulej o tem, ali je njen zaročenec res zadolžen do vratu

iris mulej, admir barčič Facebook
Je partner naše znane manekenke v osebnem stečaju?

Admir Barčić, izvršni direktor Dukley Marine v Budvi in direktor ameriške varnostne agencije Shield Security Service v Kabulu,bolj znan kot zaročenec ene naših najbolj znanih manekenk Iris Mulej, naj bi bil na kranjskem sodišču že od novembra lani v postopku osebnega stečaja, poročajo Slovenske novice.

Admir naj bi bil upnikom dolžan skoraj 130 tisoč evrov. Barčić se je na to sicer pritožil, a sodišče o njegovem ugovoru še ni presodilo. Zadeva pa naj bi prišla že tako daleč, da bo stečajni upravitelj dražil Barčićevo hišo in garažo na Jesenicah, katere polovični lastnik je, in avtomobil luksuzne znamke.

Iris Mulej Magazin Hči Iris Mulej je nekaj najbolj ljubkega, kar ste videli!

Tako pa Barčićeve finančne težave za Žurnal24 komentira njegova zaročenka Iris Mulej: "Kot je že Admir komentiral za medije, je to stara zadeva, ki se je začela že pred desetimi leti. Ker se ne čuti odgovornega, prej prevaranega, je temu ugovarjal. Sledil je predlog upnika sodišču za prisilni osebni stečaj, na kar je ugovarjal in zadeva je sedaj tu, kjer je. Admir se s trenutno famo okoli tega ne obremenjuje preveč in ta medijski pritisk doživlja bolj kot morebitni poizkus provokacije, da bi pristal na poravnavo."

Iris mulej lush Magazin Iris Mulej doletelo sanjsko presenečenje!

 

Komentarjev 5
 • Avatar Tracyotta
  Tracyotta 23:09 30.november 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

 • matermila 12:35 30.november 2018.

  Jugoviška posla.

 • ECKING 09:11 30.november 2018.

  AHF v vsem svojem sijaju hahahah Ej Ana a ti ni nic nerodno ko spacas tole skropucalo skupaj??

Sorodne novice