Magazin > VIP
23555 ogledov

Hči Iris Mulej je nekaj najbolj ljubkega, kar ste videli!

Iris Mulej Gortinsky Vadim
Mala Isabella je že tako velika …

Manekenka in podjetnica Iris Mulej, ki s partnerjem in hčerko živi v Budvi, je na družabnih omrežjih zelo dolgo skrivala hčerin obraz, kar pa se je po novem spremenilo. Iris je namreč uspešna blogerka in ker so njeni naročniki tudi številna podjetja z otroško opremo, je mala Isabella pogosto model za tovrstne produkte. 

Iris Mulej Magazin V to je Iris Mulej prisiljena zaradi medijev

Navdušeni smo, kako velika je že temnolasa deklica in kako močno spominja na svojo lepo mamico. V družini Mulej resnično drži, da jabolko ne pade daleč od drevesa, saj so prave lepotice vse tri, Irisina mama Elvira, Iris in mala Isabella, ki že pri dveh letih počasi hodi po maminih stopinjah. 

Natalija Verboten Magazin FOTO: Poporodne postave znanih Slovenk
Komentarjev 3
  • porko2 16:00 10.november 2018.

    Kako kahko uredništvo napiše tak naslov? Še kdo ima otroka ki je "nekaj najbolj ljubkega". Kdor pa Iris pozna osebno, se lahko samo križa. To je po domače, ena K U R A.

  • Snežinko 12:14 10.november 2018.

    Ana, spet NAROBE!!!!!! Več kot očitno nimaš svojih otrok! Vsakemu normalnemu človeku je "nekaj najbolj ljubkega, kar ste videli" njegov LASTNI OTROK in noben drug! Daj poišči si nekoga in čez 9 mesecev boš to doživela v živo. No, razen, ...prikaži več, če te g. Mulejeva plača, da pišeš take traparije po internetu?

Sorodne novice