Te zadnjice se lahko sedaj dotika tudi Lewis Hamilton

Foto: Profimedia
Dirkač Formule 1, Lewis Hamilton, naj bi se zagrel za novo pevko.
Oglej si celoten članek

Dirkača Lewisa Hamiltona in dve leti starejšo glasbenico, 35-letno Nicki Minaj, so prvič skupaj ujeli na newyorškem tednu mode, sedaj pa sta golobčka skupaj obiskala Dubaj. »Zelo zgodaj je še, zato Nicki še ne želi govoriti o zvezi. Sta pa si vedno bližje. Privlačnost je bila z obeh strani zelo velika že ob prvem snidenju, niti Lewisu niti Nicki pa se ne mudi z resno zvezo, zato sta si vzela čas in se počasi spoznavata,« je povedal vir.

Foto: Profimedia nicki minaj

Lewis, ki je med drugim intimno prijateljeval s pevkama Nicole Scherzinger in Rito Ora, je Nicki menda popolnoma prevzel. »Zelo ji je všeč. Obožuje njegov prikupen naglas, poleg tega je zelo uspešen in samozavesten,« je še razkril vir in dodal, da novi ljubezi na poti stojita le njuna prenatrpana urnika. 

»Trenutno sta 'prijatelja s posebnimi privilegiji'. Ampak nikoli ne reci nikoli," je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:58 26. September 2018.

    Google plača 35000 $ na mesec, moja zadnja plača je bila 35284 $ za delo 4 ure na dan na …

  • 12:07 26. September 2018.

    Kar se riti tiče samo ena beseda: FUJ!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.