Magazin > VIP
4736 ogledov

Te zadnjice se lahko sedaj dotika tudi Lewis Hamilton

nicki minaj
Dirkač Formule 1, Lewis Hamilton, naj bi se zagrel za novo pevko.

Dirkača Lewisa Hamiltona in dve leti starejšo glasbenico, 35-letno Nicki Minaj, so prvič skupaj ujeli na newyorškem tednu mode, sedaj pa sta golobčka skupaj obiskala Dubaj. »Zelo zgodaj je še, zato Nicki še ne želi govoriti o zvezi. Sta pa si vedno bližje. Privlačnost je bila z obeh strani zelo velika že ob prvem snidenju, niti Lewisu niti Nicki pa se ne mudi z resno zvezo, zato sta si vzela čas in se počasi spoznavata,« je povedal vir.

nicki minaj | Avtor: Profimedia Profimedia


Lewis, ki je med drugim intimno prijateljeval s pevkama Nicole Scherzinger in Rito Ora, je Nicki menda popolnoma prevzel. »Zelo ji je všeč. Obožuje njegov prikupen naglas, poleg tega je zelo uspešen in samozavesten,« je še razkril vir in dodal, da novi ljubezi na poti stojita le njuna prenatrpana urnika. 

»Trenutno sta 'prijatelja s posebnimi privilegiji'. Ampak nikoli ne reci nikoli," je še dodal vir.

Komentarjev 2
  • Lara_Wanganeen 17:58 26.september 2018.

    Google plača 35000 $ na mesec, moja zadnja plača je bila 35284 $ za delo 4 ure na dan na spletu in sami izberite svoj delovni čas. Zdi se, da je tako dober, da toliko denarja, ko drugi ljudje delajo ...prikaži več za toliko manj. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusill. T0 je tisto, kar počnem ... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Snežinko 12:07 26.september 2018.

    Kar se riti tiče samo ena beseda: FUJ!