Teden mode: "Šušnjara me je razočarala"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na tednu mode v Ljubljani smo ujeli Mijo Janković, ki nam je zaupala, da tega, kar vidimo na modni brvi, ne smemo gledati na način, ali so oblačila primerna za na ulice.
Oglej si celoten članek

Čeprav jo je z nenosljivo modo razočarala Nina Šušnjara, ki je po njenih besedah predstavila preveč seksipilnih kosov, Mija Janković pravi, da so ji bili zelo všeč njeni plašči s prozornimi vložki.

"A-kultura me je s svojimi modeli presenetila; predstavljenega stila pri Alenki Globočnik nisem navajena, je pa kljub temu pohvalno, saj si je drznila iti v drugo smer. Mladi, združeni v Young@Squat, si drznejo veliko, bi pa verjetno malokateri kos prodali, oblačila Mira Mišljena pa si predstavljam na odru, v kakšni predstavi ali filmu," vtise opisuje Mija, ki je za najljubšega oblikovalca dneva izbrala moškega: "Enkraten je bil Garevski, ki ga ne morem pozabiti, saj on vedno naredi celoto – čevlji, minimalizem, črnina. Danes predstavljen rdeč plašč bi si zelo želela obleči."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:23 17. Oktober 2013.

    kaj je komentatorji, ali ste ped....ri???

  • zic
    21:40 16. Oktober 2013.

    najbolj mi je pa "všeč" takojšen napad kur ali kurjakov tukaj spodaj, kot da človek ne sme imeti svoje mnenje. …

  • 20:04 16. Oktober 2013.

    Dve kokoši....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.