Magazin > Lepota & telo
74 ogledov

Teden mode: "Šušnjara me je razočarala"

teden mode fashion week Ursula Gawish Mija Janković Saša Despot
Na tednu mode v Ljubljani smo ujeli Mijo Janković, ki nam je zaupala, da tega, kar vidimo na modni brvi, ne smemo gledati na način, ali so oblačila primerna za na ulice.

Čeprav jo je z nenosljivo modo razočarala Nina Šušnjara, ki je po njenih besedah predstavila preveč seksipilnih kosov, Mija Janković pravi, da so ji bili zelo všeč njeni plašči s prozornimi vložki.

"A-kultura me je s svojimi modeli presenetila; predstavljenega stila pri Alenki Globočnik nisem navajena, je pa kljub temu pohvalno, saj si je drznila iti v drugo smer. Mladi, združeni v Young@Squat, si drznejo veliko, bi pa verjetno malokateri kos prodali, oblačila Mira Mišljena pa si predstavljam na odru, v kakšni predstavi ali filmu," vtise opisuje Mija, ki je za najljubšega oblikovalca dneva izbrala moškega: "Enkraten je bil Garevski, ki ga ne morem pozabiti, saj on vedno naredi celoto – čevlji, minimalizem, črnina. Danes predstavljen rdeč plašč bi si zelo želela obleči."

Komentarjev 5
  • dragec 08:23 17.oktober 2013.

    kaj je komentatorji, ali ste ped....ri???

  • zic 21:40 16.oktober 2013.

    najbolj mi je pa "všeč" takojšen napad kur ali kurjakov tukaj spodaj, kot da človek ne sme imeti svoje mnenje. V glavnem vsa ta moda ni nosljiva pa če še se nekoga naprej rine...v tele selanduri je pa res visoka ...prikaži več moda visokega pomena...ha ha ha

  • anze40 20:04 16.oktober 2013.

    Dve kokoši....