Tega Meghan po poroki ne sme več jesti

Foto: Profimedia
Njeno življenje se je močno spremenilo.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan je videti fantastično. Za to se lahko zahvali dobrim genom, a tudi disciplini. Meghan redno hodi na jogo, poleg tega pa se drži tudi strogega jedilnika. 

Da bi pospešila prebavo, svoj dan začne s kozarcem tople vode z limoninim sokom. Za zajtrk si pripravi „acai bowl“, v katerem je ogromno „super hrane“, in zeleni smoothie iz jabolka, špinače, zelenega zelja, ingverja in limone. Za kosilo menda najraje je juhe, za večerjo pa si privošči testenine z omakami, zelo rada ima tudi ribe z zelenjavo.

Kot članica kraljeve družine pa odslej ne bo smela več jesti premalo zapečenega mesa, lupinarjev in preveč začinjene hrane. Še zlasti na potovanjih. Bojijo se namreč zastrupitve s hrano. Leta 2000, ko je kraljica obiskala Rim, ji niso smeli ponuditi niti dolgih testenin in omake, da se ne bi popackala. Modrokrvneži morajo biti namreč vedno brezhibni. 

To pa ni edina prepoved. Meghan z oboževalci ne sme več snemati selfiejev ali dajati avtogramov, lepotica ne sme več sedeti s prekrižanimi nogami, prav tako pa ne sme imeti profila na družbenem omrežju. Meghan lahko gre po poroki v javnost le še v spremstvu varnostnikov, izogibati pa se mora tudi političnim udejstvovanjem – celo voliti ne sme več – saj mora biti kot članica kraljeve družine nevtralna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:26 3. Junij 2018.

    To in še mnogo drugih stvari je vedela že pred enim letom. Do zdaj sta Harry in Meghan prekršila že …

  • 20:30 2. Junij 2018.

    Vse ima svojo ceno. Očitno ji odgovarja, drugače bi se umaknila, dokler se je še dalo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.