Tega mu na prvem zmenku raje ne recite

Foto: Ulrich Lindenthal
Foto: Ulrich Lindenthal
Znan YouTuber za zmenkarije Matthew Hussey je v svojem videu o zmenkarijah tokrat svetoval ženskam, katere stvari moške na prvem zmenku odvrnejo. Poudarili je tri ključne ženske napake, zaradi katerih se moški popolnoma ohladijo.
Oglej si celoten članek

1. Uporaba fraze 'kako prisrčno'

“Ko moškega sprašujete o delu njegovega življenja, ki se mu zdi pomemben, na primer o službi, se nikoli ne odzovite z odgovorom, ki izpodbija njegovo moškost, kot je 'kako prisrčno'. Ne, noben moški ne želi slišati tega,” poudarja Hussey. 

2. Ko se moški za nekaj trudi, se mu nikoli ne posmehujte

“Ko se moški trudi, da bi vas očaral, in se na primer trudi plesati, mu nikoli ne recite, »kako si smešen, ko plešeš.« Moškim je že tako dovolj težko početi karkoli elegantnega. To, da mu rečete, da izgleda smešno, mu bo dalo občutek, da se mu posmehujete in se bo umaknil,” je povedal Hussey.  

3. Humor je ključnega pomena

Hussey vsem ženskam svetuje, da naj uporabljajo humor kot nekakšno 'skrito orožje'. Če moški nečesa ne zna ali ne ve, je pomembno, da ga nikoli ne pomiljujete. Vse skupaj bo izpadlo veliko bolje, če boste celoten pogovor obrnile na nekaj, kar ga bo nasmejalo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.