Magazin > Odnosi in prosti čas
1333 ogledov

Tega mu na prvem zmenku raje ne recite

Matthew Hussey Ulrich Lindenthal
Znan YouTuber za zmenkarije Matthew Hussey je v svojem videu o zmenkarijah tokrat svetoval ženskam, katere stvari moške na prvem zmenku odvrnejo. Poudarili je tri ključne ženske napake, zaradi katerih se moški popolnoma ohladijo.

1. Uporaba fraze 'kako prisrčno'

“Ko moškega sprašujete o delu njegovega življenja, ki se mu zdi pomemben, na primer o službi, se nikoli ne odzovite z odgovorom, ki izpodbija njegovo moškost, kot je 'kako prisrčno'. Ne, noben moški ne želi slišati tega,” poudarja Hussey. 

2. Ko se moški za nekaj trudi, se mu nikoli ne posmehujte

“Ko se moški trudi, da bi vas očaral, in se na primer trudi plesati, mu nikoli ne recite, »kako si smešen, ko plešeš.« Moškim je že tako dovolj težko početi karkoli elegantnega. To, da mu rečete, da izgleda smešno, mu bo dalo občutek, da se mu posmehujete in se bo umaknil,” je povedal Hussey.  

3. Humor je ključnega pomena

Hussey vsem ženskam svetuje, da naj uporabljajo humor kot nekakšno 'skrito orožje'. Če moški nečesa ne zna ali ne ve, je pomembno, da ga nikoli ne pomiljujete. Vse skupaj bo izpadlo veliko bolje, če boste celoten pogovor obrnile na nekaj, kar ga bo nasmejalo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.