Tega se moški v postelji sramujejo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ko se prvič znajdejo med rjuhami z moškim, ženske običajno želijo skriti svoj celulit, strije, trebušček. Česa, če sploh, se sramujejo moški?
Oglej si celoten članek

Ameriška raziskava, ki je vključevala sto tisoč moških, je pokazala, da kar 40 odstotkov vprašanih ni zadovoljnih s svojim izgledom. Česa se najbolj sramujejo? Trebuha.

Kot je pokazala raziskava, se moški, ko se prvič razgalijo pred žensko, sramujejo po njihovem mnenju prevelikega trebuha. 20 odstotkov vprašanih moških ni zadovoljnih s svojim prsnim košem, ostali pa v postelji raje od svetlobe skrijejo svoje zadnice, stegna pa tudi genitalije.

Raziskava je pokazala tudi, da se za posege pri lepotnih kirurgih ne odločajo le ženske; 23 odstotkov moških, ki so sodelovali v raziskavi, je zainteresiranih za lepotne posege, 39 odstotkov pa vsak dan uredi nekaj za svoj izgled.

Tudi moški imajo skrbi glede svojega izgleda, ne le ženske. Vsaj moških med temi sto tisočimi, ki so sodelovali v raziskavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:44 25. April 2017.

    po opisu sodeč to niso moški "ampak pederčki.

  • 22:15 24. April 2017.

    Bje dajo tisti ko jedo radi Burek, prej tiče VUN, da gredo vse muhe na TIČA in v miru pojedo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.