Magazin > Odnosi in prosti čas
228 ogledov

Tega se moški v postelji sramujejo

seks par erotika erotično Shutterstock
Ko se prvič znajdejo med rjuhami z moškim, ženske običajno želijo skriti svoj celulit, strije, trebušček. Česa, če sploh, se sramujejo moški?

Ameriška raziskava, ki je vključevala sto tisoč moških, je pokazala, da kar 40 odstotkov vprašanih ni zadovoljnih s svojim izgledom. Česa se najbolj sramujejo? Trebuha.

Kot je pokazala raziskava, se moški, ko se prvič razgalijo pred žensko, sramujejo po njihovem mnenju prevelikega trebuha. 20 odstotkov vprašanih moških ni zadovoljnih s svojim prsnim košem, ostali pa v postelji raje od svetlobe skrijejo svoje zadnice, stegna pa tudi genitalije.

Raziskava je pokazala tudi, da se za posege pri lepotnih kirurgih ne odločajo le ženske; 23 odstotkov moških, ki so sodelovali v raziskavi, je zainteresiranih za lepotne posege, 39 odstotkov pa vsak dan uredi nekaj za svoj izgled.

Tudi moški imajo skrbi glede svojega izgleda, ne le ženske. Vsaj moških med temi sto tisočimi, ki so sodelovali v raziskavi.

Komentarjev 2
  • Dav Lob 00:44 25.april 2017.

    po opisu sodeč to niso moški "ampak pederčki.

  • primoz.g 22:15 24.april 2017.

    Bje dajo tisti ko jedo radi Burek, prej tiče VUN, da gredo vse muhe na TIČA in v miru pojedo BUREK, če je res pa nebi vedu, nimam teh življenskih izkušenj, bi pa lahko bilo resnica. Pač dej na plano ...prikaži več večji šit kot ga ješ in muhe majo izbiro, tudi muhe imajo namreč pamet :)