Tega si moški želijo v postelji

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Moške je v postelji v bistvu zelo enostavno zadovoljiti.
Oglej si celoten članek

Pozabite na popolni oralni seks ali "brzaka“ v javnosti. Moški si od vas želijo predvsem to, da mu pokažete, da si želite seksa z njim. 

1. Bodite aktivni
Moški se bo v postelji z žensko, ki se pretvarja, da je morska zvezda, na smrt dolgočasil. To ne pomeni, da morate med seksom vedno vzeti vajeti v svoje roke, kdaj pa kdaj pa mu le pokažite, da se v vas skriva vulkan strasti.

2. Bodite previdne
Če je do vas pozoren in nežen, bodite takšni tudi vi do njega. Med strastnim seksom lahko pride do modric in prask – tega vam ne bo zameril. Če pa ga boste poškodovali iz malomarnosti, boste uničili zaupanje, ki je temelj dobrega seksa. 

3. V svoji koži se morate počutiti dobro
Samozavest je seksi. Če se ženska dobro počuti v svoji koži, bo oddajala posebno energijo in takoj bo videti privlačnejša. Seks s samozavestno žensko je vedno super, saj se med spolnim aktom ne obremenjuje z odvečnimi kilogrami ali visečimi dojkami, ampak je osredotočena na svoje in partnerjevo zadovoljstvo. 

4. Vzemite si čas
Seks je najlepša postranska stvar na svetu. Sprostil vas bo, a le, če si boste zanj vzeli čas. Ne hitite. Če boste med seksom gledali na uro, boste ubili njegov libido.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.