Teh treh položajev moški ne marajo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moškim je udobje na prvem mestu, tudi med rjuhami.
Oglej si celoten članek

V kadi
Večini moškim se seks v kadi ali tuš kabini zdi izredno neudoben. Tesno je, trdo in spolzko, poleg tega pa voda ni dober lubrikant. Lahko se tudi udarite v pipo ali pa v navalu strasti razbijete steklo v tuš kabini. 

Stoje
Položaj, ki ga filmski režiserji obožujejo, saj je videti zelo strastno, v resnici od moškega zahteva precej fizične moči, če partnerko drži dvignjeno, če oba stojita na tleh, pa je ta položaj udoben le, če sta podobne višine. Morda namig, za lažjo izvedbo tega položaja, si obujte visoke pete, saj bo položaj bolj udoben, če sta na približno podobni višini. 

Žlička

Ženske ta položaj obožujejo, saj je dobra kombinacija nežnosti in seksa, medtem ko moškim, ki so po navadi bolj vizualna bitja, ta položaj nikakor ne ustreza. V tem položaju jim izbranka namreč kaže hrbet, kar pomeni, da so s tem prikrajšani za pogled na njene čare.

Magazin Izbira spalne garderobe razkriva, kakšen par sta

Virusi Okuži se vsaj polovica

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:12 27. Januar 2019.

    Samo ožeži... pa bilo kako ti paše.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.